5 Şubat 2010 Cuma

BURDAN BAKINCA

.
..
...



O,sevgi ateşi.

Aşkın körüğü.

Atın yelesinde şefkatli el,
Kuşun gagasında tel,
Anadolumda coşkuyla akan
Bir derede sel O.

İğde çiçeğinin kokusu,
Bal arısının taşıdığı polen,
Tan vakti doğan güneş,
Sırtımı dayadığım kardeş O.

O gelecek.
Umut O.






Ramazan Işık

15 yorum:

  1. Gözünüz aydın diyelim efendim. Gelen kim olursa olsun size mutluluk ve sevinç getirsin dilerim ki. İyi bir hafta sonu dilerim sağlıcakla kalınız.

    YanıtlaSil
  2. sevgili SİYAH KELEBEK,fotoğraftaki torunumdur.onun sevgisiyle bu dizeleri yazdım.sevgiler.

    YanıtlaSil
  3. Ne mutlu size ! Ve ne mutlu ona sizin gibi bir dedesi olduğu için. Allah bağışlasın efendim. Saygılarımla..

    YanıtlaSil
  4. ÇOBAN YILDIZI,sizi de yavrunuza bağışlasın.Saygı bizden.

    YanıtlaSil
  5. Allah kavuştursun Ramazan bey :) Torununuz ve tüm sevdiklerinizle dolu mutlu günler dilerim size...

    YanıtlaSil
  6. torun çocuktan tatlı derler ramazan abi:)ne güzel dizelerle gelmiş :)hoş gelmiş

    YanıtlaSil
  7. Allah bagislasin torununuzu. Umarim yakininizda yasiyordur torununuz da birlikte cok güzel vakit geciriyorsunuzdur.
    Siz ona tipki soyadiniz gibi Isik`siniz zaten.
    Sevgiyle ilgiyle büyüyen her cocuk gibi sadece size degil hepimize büyük bir umut O ve onun gibi yetisen tüm cocuklar.Allah cümlesini tüm kötülüklerden korusun.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. Esselamünaleyküm, merhabalar; Azadan ve akıldan noksanı olmayan, sağlıklı, sıhhatli ve salih evlatlar olmalarını dilediğimiz torunlarımızı, Allah sevdiklerine bağışlasın. Allah onları kem gözlerden ve nazarlardan esirgesin. Allah onlara akıl fikir ihsan etsin, sağlık ve mutluluklar versin.

    Burdan Bakınca, biz de böyle görüyoruz. Siz de zaten burdan baktığınızda gördüklerinizle birlikte hissettiklerinizi çok güzel dile getirmişiniz, bundan daha mükemmel de anlatılamazdı zaten...

    Allah'a emanet olun ve sağlıcakla kalın.

    YanıtlaSil
  9. mit,çok teşekkür ederim.şu aralar uzağımda değil.bir blok ötede yaşıyorlar.okul dönüşü geliyor koklaşıyoruz.bazan kucak kucağa yatıyoruz,ödevlerini yapıyoruz.Allah sizlere de göstersin,ve olmayan herkese.

    asyaselda,çocukları öteden beri çok severim.onun için mesleğimi de severek yaptım.torun sevgisi ise bambaşka.dizelerle falan bile ifade edilemiyor.siz de görün inşallah.

    sünter hanım,yukarıdada da yazdığım gibi şu aralar yakınlarındayım, beraber vakit geçirmenin tadı başka birşeyde yok.Sizlerinde torunlarla yaşayarak,bu güzel duyguları tatmanızı gönülden isterim.Benim için yazdıklarınıza teşekkür ederim.Sizin gönül gözünüzün güzelliği öyle görüyor.

    Recep Altun Beyciğim,Aleyküm selam,o kadar güzel dileklerle başlamışsınız ki söze,çok duygulandım.Bunun üzerine yüzlerce sayfa yazabilirim.Geleceğimiz olan bu çocukları bekleyenleri düşündükçe,bugün yaşananlara benzerlerini yaşarlar mı diye kaygılanıp, bazan hepimizin yüreğini ağzına getiriyor.Onlara güzel bir dünya bırakabiliyormuyuz diye korkuyoruz,olanları gözlemledikçe.Ama her şeye rağmen, biz üstümüze düşeni yapmaya devam edeceğiz.
    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.Siz de Allaha emanet olunuz ve sağlıcakla kalınız.

    YanıtlaSil
  10. Henüz torun sahibi olacak dönemde değilim ama torun sevgisi müthiş bir duygu Ramazan Bey.
    Kendi annem ve babamdan biliyorum çok özel bir duygu.
    Sizi anlıyorum hem de çok iyi.
    Hep sağlıklı ve yanınızda olsun torununuz.
    Saygı ve selamlarımla...


    www.hayatizlerim.com

    YanıtlaSil
  11. annem ve babamın torunları üzerinde çok hakları var sorardım kendilerine bu kadar nasıl sabırlı olabiliyorsunuz diye torun sevgisinin başka bir şey olduğunu söylerlerdi allah bizlerede o sevgi yi tattırmayı nasip etsin .paylaşımınız için teşekkürler..sevgi ve dostlukla...

    YanıtlaSil
  12. bilge,çocuklarımız küçükken biz de çocukluktan kurtulmuş değildik.daha.torun olunca hayata daha bir olgun bakıp,onun yaramazlıklarını hoş karşılıyorsunuz.her şeyi sevimli geliyor size.ona en ufak bir kızma ve ya azar ,yüreğinize ok gibi saplanıyor.dilerim herkes yaşasın bu duyguları.
    ziyaretiniz için teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  13. Torun sevgisi evlat sevgisini bastırır derler,bilmem doğru mu.Belki çok fazla sorumluluğu olmadığı için,sadece sevgisi doya doya yaşandığı için yapılmış bir benzetmedir.Çok tatlı maşaallah.Bu güzel dizeler yazılmış,duygu yoğunluğu kelimelere dökülmüş adına..Şanslı,prensimiz :)Hep birlikte olun,sağlıkla,mutlulukla..saygılar..

    YanıtlaSil
  14. EBRULİ,galiba bira öyle,torun sevgisi bambaşka.Sizn için daha erken ama Allah size de o günleri göstersin.Bu mutluluğu yaşayın.Saygı bizden.

    özlem,güzel dilekleriniz için teşekkür ederim.

    alizafersapci,hoşgeldiniz.

    YanıtlaSil
  15. Ramazan ağabey inşaallah iyisinizdir.sağlığınız,keyfiniz bol olsun inşaallah...bloğumdaki maille ilgili bir ricada bulunmuşsunuz.@ sembolü yerine neden (et)yazdığımı şöyle açıklayayım...otomatik spam atıcılar varmış :) ama (et) yazdığınızda mail adresini doğru okuyamıyorlarmış ;)o yüzden böyle yazdım ben de...yorumlarınız için çok teşekkürler.bu aralar yorumlara pek cevap yazamıyorum.ama takipteyim...saygı ve sevgiyle...

    YanıtlaSil

Düşünceleriniz benim için önemlidir. Katkılarınız için teşekkür ederim.